Пам’ятка про правила поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами

Одним із важливих пріоритетів у діяльності закладів дошкільної та середньої  освіти є забезпечення безпеки учасників освітнього процесу, які на сьогодні страждають від російської воєнної агресії. А життя та здоров’я дітей – це найбільша цінність людства.

Володіти необхідними  знаннями, потрібними для подальшої безпечної життєдіяльності, є важливим завданням для кожного з дорослих.

Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України, є велика загроза отримати враження мінами та вибухонебезпечними предметами.

Протягом місяця класними керівниками та вчителем хімії Сливківської гімназії було проведено  просвітницьку  роботу з учасниками  освітнього процесу з питань уникнення враження мінами, вибухонебезпечними  предметами та ознайомлення з правилами поводження в надзвичайних ситуаціях

Головним для всіх дорослих, які опікуються дітьми  дошкільного та шкільного віку, повинен бути контроль за переміщенням дітей за межами будівель.

Не допускати прогулянок дітей без догляду дорослих. Обов’язково обстежувати територію, де проходять прогулянки, з метою виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Пояснювати дітям про небезпеку, яку несуть незнайомі предмети, покинуті іграшки тощо.

Рекомендуємо вчителям проводити зі здобувачами освіти роз’яснювальну роботу щодо безпечної поведінки в умовах воєнного стану з використанням різних форм організації освітньої діяльності.

1 клас

2 клас

3 клас

4 клас

5 клас

6 клас

7 клас

8 клас

9 клас

Вчитель хімії Кузь О.Б.

 

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь